Російська актриса Равшана Куркова потрапила на обкладинку травневого випуску журналу Cosmopolitan. Про це свідчить її фото в instagram.

"Ура! Наша класна травнева обкладинка ось-ось надійде в продаж",- підписала Куркова фото. Менш ніж за три години фото зібрало більш як 22 тисячі лайків.

Актриса Равшана Куркова улюблена актриса не тільки в Росії, а і в Україні. Народилась вона в сім'ї, де сплелися арабські, татарські та узбецькі коріння. Батьки майбутньої знаменитості познайомилися в університеті. Після закінчення ВДІКу, Бахрам Матчанов подався в театр, а мати, Рано Кубаева, стала актрисою і кінорежисером. Життя акторів залучила Равшану в закулісне життя і знімальні павільйони з дитинства. Бахран і Рано не бажали подібної долі для своєї дочки, наставляючи на більш серйозну професію.

Строгість і режим дівчинка відчула в бабусиному вихованні, коли молода мати вирушила до Москви закінчувати навчання. Бабуся Равшани Курковою була відомим акушером-гінекологом. Піклуючись про внучку, був встановлений розпорядок прогулянок, і виставлений ліміт на телефонні розмови. Втіхою Равшани став дідусь, який до п'ятого класу водив її за руку в школу, грав у шахи, читав їй цікаві книги, розповідав захоплюючі історії. Теплими вечорами вони розглядали зоряне небо і ділилися мріями.

Читайте також: Актриса Ірма Вітовська вийшла заміж за бізнесмена

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З переїздом до Москви Равшана Куркова пішла в музичну школу, де останні класи навчання проходили англійською. Підготовка була з нагоди подальшого надходження в Лондонський університет. Дівчина вважала за краще залишитися в Росії. Вищу освіту здобула на філологічному факультеті педагогічного університету. Крім основної професії Куркова прослухала курс режисерських лекцій і займалася акторською майстерністю у Тетяни Пишнова.

Столична актриса - еталон краси за сучасними критеріями. Однак, як стверджує сама Куркова, в Ташкенті дівчат оцінюють по широкому бюсту і великим стегнах. Завдяки вихованню бабусі і мами благородність і скромність приваблювала юрби залицяльників