Сьогодні, 29 травня, на Харків обрушилися сильні зливи, які затопили деякі вулиці міста і ринок Барабашово. У багатьох районах Харкова дерева, падаючи, пошкодили електропроводи і машини.

Особливо сильно залило Московський проспект. Автомобілі практично повністю були покриті водою. Про це повідомив портал "057.ua".

Заступник начальника ГУ ГСЧС в Харківській області розповів, що на проспекті Героїв Праці прибирали повалені дерева з трамвайних колій, а в інших районах міста зірваний шифер. Про постраждалих ніякої інформації немає.

Читайте також: В Україні оголошено грозове попередження

Нагадуємо, у понеділок, 30 травня, очікуються сильні грози, у східних, центральних, Сумській областях та в Приазов'ї - місцями сильні дощі, в окремих районах навіть град та шквали 15-20 м/с.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще