Вчора ввечері у селі Рожнів Косівського району Івано-Франківської області знайшли тіло 9-річної дівчинки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Дівчинку довго шукали, вона пропала в неділю. Тіло дитини знайшли в кущах неподалік центру села, на ньому були ознаки насильницької смерті.

"О 20:40 в Косівський райвідділ облуправління ДСНС поступило повідомлення від працівників міліції про те, що поблизу сільського ринку с.Рожнів Косівського району виявлено тіло дівчинки, пошуки якої тривали, з ознаками колотих ран", — інформують рятувальники.

Матеріал по темі: 13-річну львів'янку вдарило струмом при спробі зробити селфі

На місце події виїжджали прокурор області, заступник прокурора області , в.о. прокурора району керівництво міліції , слідчо-оперативна група ,експерти МВС.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний час проводяться першочергові слідчі дії - допитують особи, призначають необхідні експертизи. За фактом злочину порушили кримінальну справу.