Сьогодні, 27 червня, в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої загинула пасажирка авто, повідомляє "dtp.kiev.ua".

Водій "Mercedes" зіткнувся на Європейскій площі в Києві з автомобілем "Daewoo Lanos". Пасажир автівки в результаті зіткнення отримала травми, несумісні з життям в результаті чого загинула на місці інциденту. Водія "Daewoo Lanos" госпіталізували медики, а водію "Mercedes" надали допомогу на місці.

За попередньою інформацією, аварія сталася через те, що один з автомобілів здійснював рух на червоний сигнал світлофора.

На місці інциденту працював патруль Національної поліції Києва та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що Вінницький водій збив на смерть літню велосипедистку

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смертельне ДТП сталося на Вінниччині. Під колеса автомобіля Audi A-6 потрапила 69-річна велосипедистка, яка від отриманих травм померла.

Про інцидент у селищі Джулинці повідомили вНаціональній поліції Вінницької області. Слідчі запевнили, що 32-річний водій німецької машини був тверезим. Жінка на двоколісному транспорті рухалась зліва по другорядній частині дороги.

Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини ДТП. Проти водія відкрили кримінальне провадження. У разі доведення його провини він може провести наступні вісім років за ґратами.