У мережі опублікували новий ролик про військові дії на Донбасі, який знятий за мотивами популряних комп`ютерних ігор Call of Duty і Warcraft.

Автори ролика підкреслюють, що війна в Україні відбувається за примхою однієї людини. У відеоряді показують фото президента Росії, в якому зовні присутні характеристики лідера Третього рейху Адольфа Гітлера.

"Ця війна зачепить найсильніші країни планети. Щоб створити наступний глобальний конфлікт. Тільки за бажанням єдиної людини", - йдеться в ролику.

У відео використовували найбільш напружені моменти з протистояння між українськими військовими та терористами на Донбасі.

Матеріал по темі: Серіал "Гвардія" порівняли з "Міцним горішком"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що творче об'єднання Вавylon'13 приступило до зйомок полнметражного фільму про війну на сході України. А раніше 11 травня по всіх телеканалах показали відео, присвячене обороні важливого стратегічного об'єкта в зоні АТО - Донецького аеропорту. Зараз українцям показують серіал "Гвардія", знятий на честь українських військових, які відстоюють територіальну цілісність України.