Поліція польського міста Ґданськ затримала шістьох громадян України за підозрою у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини у Польщі. повідомляє

Як повідомляється, інформацію про зґвалтування поліція отримала на вихідних.

"В неділю було затримано п'ятьох чоловіків, а в понеділок – ще одного чоловіка, яких підозрюють у скоєнні цього злочину", – розповів підкомісар Алєксандра Сєвєрт, повідомляє "Польське радіо".

Разом з тим, вона зазначила, що підозрюваним ще не висунуті звинувачення. Поки що у них беруть свідчення та вивчають докази.

"Наразі триває допит затриманих. Прокуратура вже почала слідство у цій справі. Але підозрюваним поки що не висунуто жодних звинувачень", – додала вона.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Читайте також: Батько-збоченець 10 років знущався над власною дочкою

Нагадаємо, що у Львові затримали чоловіка, який впродовж десяти років утримував власну 12-річну доньку в нелюдських та антисанітарних умовах, знущався над нею та гвалтував її.