Джастін Дімберлейк та британська актриса Джуно Темпл разом зіграють в новому фільмі Вуді Аллена. Про це повідомляє "Комсомольська правда".

У режисерській кар'єрі Аллена це буде 48-ма робота, сценарій до майбутнього фільму він також написав сам. Також існує інформація, що у фільмі з'явиться Кейт Уінслет, яка зіграла головну роль в "Титаніку" в парі з Леонардо Ді Капріо.

Нагадаємо, що Тімберлейк підкорив хіт-паради піснею із мультика

Цього тижня, відомий красунчик Джастін Тімберлейк втратив лідерство у найпопулярнішому хіт-параді Америки Billboard Hot 100, втрапивши на третю сходинку. Першість у ньому співаку несподівано принесла пісня із цьогорічної прем'єри - мультика "Тролі".

Композиція CAN'T STOP THE FEELING! не підіймалась у чарті поступово, а підкорила слухачів зненацька - одразу посівши перше місце. Успіх тривав недовго, а найпопулярніший наразі репер Дрейк із піснею One Dance повернув собі лідерство.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Друге місце також залишається за репером - 17-річним бруклінцем Desiigner із піснею Panda. Обидва шанувальники речетативів змагаються за перше і друге місце у Billboard, майже не пропускаючи поп-зірок, протягом останнього місяця.