Сьогодні близько 4 години ранку у Харкові сталася страшна аварія. На вулиці Сумській патрульний Prius врізався у "Москвич 2141", через що загинули двоє людей.

Як пише NewsRoom, інцидент трапився на перехресті вулиці Сумської та Динамівської. За попередніми даними, "Москвич" їхав на зелене світло, коли в нього врізалась машина із копами. Від удару його відкинуло в автомобіль Samand. Двоє людей у "Москвичі" не пережили аварію.

Відомо, що учасників ДТП відправили до лікарні. Різного ступеню тяжкості травми зазнали водій "Москвича", двоє патрульних, а також пасажир Samand. На місці працюють правоохоронці, а прокуратура проводить досудове розслідування.

За попередніми даними, злочин кваліфікують як "Порушення правил безпеки дорожнього руху". За цією статтею можливе ув'язнення до 10 років. Наразі невідомо, чи були на авто поліції ввімкнені сирени.

Читайте також: Нетверезий водій відправив молодого батька в реанімацію

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вчора у Києві сталась серйозна ДТП. П'яний водій своїми неадекватними діями відправив до реанімації молодого батька.