Один з українських бійців Дмитро Соколов знайшов у соціальних мережах солдата ЗСУ, який є прихильником Росії та Володимира Путіна зокрема. Хлопець регулярно постить у соцмережі "ВКонтакті" фото та тексти з проросійською пропагандою.

"Допоможіть зробити популярним Андрія Лазарчука. Хлопець служить на полігоні у Хмельницькому. Знаючи, хто через цей полігон проходить, можу собі уявити наскільки важливо, щоб інформація звідти не пішла", - написав у Facebook боєць.

Лазарук підписаний на спільноту "Дембель Неизбежен (Армия/Флот)", яка є російською. Звідти він робить репости на свою сторінку, на яких солдати з російськими прапорами та тексти із "цінностями" армії РФ.

Читайте також: Українські воїни відстрілюють терористів по всій лінії фронту

Зазначимо, що випадки, коли солдати пишуть у соціальних мережах проросійські повідомлення і в той час захищають кольори України не є поодинокими. Однак вони не завжди стають "зірками" у суспільстві.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще