Завтра о 18:00 в актовій залі штабу Нацгвардії, розташованому по вулиці Щорса, 38, відбудеться презентація диска "Пісні нашої перемоги "На далеких барикадах", який упорядкувала і випустила Самооборона Майдану. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Наш обов'язок зберегти героїчні подвиги наших хлопців, щоб вони жили так, як живе дух княжих дружинників в билинах, козацька перемога в похідних маршах запорожців, стрілецький гумор і повстанська героїка в піснях 20-го століття", - йдеться в повідомленні.

Організатори події уточнили, що такий диск буде піднімати бойовий дух бійців АТО на сході України. Також він не дасть забути майбутньому поколінню про народні протистояння в центрі столиці восени 2014 року- взимку 2015.

Матеріал по темі: Заарештовано міліціонери, які роздавали зброю тітушкам

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що під час Євромайдану концерт просто неб дала популярна українська група "Океан Ельзи", на який прийшли півмільйона людей. Активним учасником протестів на Майдані була переможниця Євробачення, співачка Руслана, яка не тільки піснями підтримувала свій народ, але й активною політичною позицією.