Хірургам з Великобританії вдалося зробити диво. Дівчина, яка зовні була схожа на "гидке каченя" стала справжньою симпатичною леді завдяки їх зусиллям, пише "Daily Post".

Еллі Джонс народилася з рідкісним захворюванням - уповільнення росту щелеп. Проте її зовнішність дуже змінилась після операції.

Вона перенесла свою першу операцію в віці 16 років. Еллі, якій зараз 20, сказала: "Це було дуже боляче, але я повинна була це витерпіти, щоб розібратися з проблемою".

Читайте також: Робота-хірурга помістять в тіло пацієнта (відео)

Її щелепи були вирізані по горизонталі і по вертикалі, а потім через рік вона пережила наступну операцію на підборідді, яке було також деформоване.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я завжди відчувала, що моє підборіддя було занадто малим, так що друга процедура, яка була необов'язковою, показала мені різницю".

Дівчина говорить, що відчуває себе полегшено, і їй тепер важко уявити, що колись вона не виглядала такою привабливою, як тепер.