Перше півріччя Ощадбанк закінчив зі збитками в 2,8 мільярдів гривень. Відповідну інформацію про свої фінансові результати в січні-червні держбанк опублікував у фінансовому звіті, повідомляє прес-служба Мінфіну.

За даними документу, збиток держбанку в другому кварталі склав 2,9 млрд гривень. Відповідно, це вплинуло на прибуток за перший квартал у розмірі 86,815 млн гривень, а в першому півріччі дало збиток у 2,814 млрд гривень.

Читайте також: Голова "Ощадбанку" розповів, кому даватимуть "теплі" кредити

Загальні активи банку в першому півріччі досягли рівня в 148,148 млрд грн, а кредитний портфель - 70,433 млрд грн, власний капітал - 19,075 млрд грн.

За офіційними даними, обсяг залучених банком коштів фізосіб у першому півріччі склав 41,139 млрд грн, юросіб - 28,394 млрд грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно міжнародне рейтингове агентство Fitch знизило рейтинг державного Ощадбанку до переддефолтного рівня.