Цього тижня ходили з бойфрендом на мультфільм "Секрети домашніх тварин". В український кінопрокат він вийшов 4 серпня.

Трейлер був багатообіцяючим, та й попередні роботи творців ("Міньйони", "Нікчемний я") підказували, що картина буде чудовою. Так і сталося.

Фільм дивилися у кінотеатрі "Лейпциг". Часто ходимо саме туди, бо живемо поряд. Кінотеатр невеликий, проте затишний. Однією з переваг його вважаємо не надто великий наплив людей – в чергах стояти майже ніколи не доводиться.

Водночас до початку кіносеансу зал повністю заповнився. Прийшли багато сімейних пар з дітьми.

Дивилися суто як глядачі, тому можу відверто сказати, що мультфільм дуже сподобався. Уся глядацька зала щиро сміялася. А особисто я, скоріше навіть реготала, мало не до сліз.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сценарій насичений. На екрані постійно відбувається якась дія. Якщо ти не смієшся, то навпаки переживаєш за когось з героїв, співчуваєш їм. Усі персонажі мульту яскраві та оригінальні. У кожному є своя родзинка, через що уже через 10-15 хвилин перегляду починаєш всіх їх любити та розчулюватися.

Варто відзначити вельми якісний та влучний переклад. За це окрема подяка українським дублерам. Жарти були адаптовані під українські реалії, що значно підсилювало позитивні враження від картини.

Додам, українською ролі озвучували Сергій Притула, Олеся Жураковська, Павло Шилько. Тож прихильники цих голосів зможуть черговий раз насолодитися кумирами.

Ну й наостанок – приготуйтеся до того, що кицька стане вашим фаворитом. І якщо ви ще не маєте домашнього улюбленця, доведеться довго пояснювати своїй дитині, чому не можна його завести саме сьогодні.

Усім приємного перегляду, адже картина, насправді, того варта.