Президент Франції Франсуа Олланд привітав українців із 25-ю річницею Незалежності, інформує прес-служба Президента України.

"Попри увесь тиск та кризи, які спіткали її, Україні вдалося зміцнити свою незалежність і утвердитись як першоплановий актор на європейській сцені та світовому рівні. З цієї нагоди я адресую всьому українському народу побажання миру та процвітання", – йдеться у привітанні.

Він також наголосив, що Франція залишається на боці України та всіляко намагається знайти шляхи рішення конфлікту на Сході країни.

"Вам відомо про відданість Франції, а так само і Європейського Союзу суверенітету та територіальній цілісності України в міжнародно визнаних кордонах і дотриманню взятих міжнародних зобов'язань", – додав Олланд.

Також президент Франції побажав Україні подальшого зміцнення дружніх і довірливих зв'язків між нашими країнами.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", через проведення параду до Дня Незалежності центр Києва перекрили з самого ранку.