Сьогодні терористи 25 разів обстрілювали позиції українських військ вздовж усієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики зранку з 122-мм обстріляли населений пункт Дружба, а з РСЗВ БМ-21 "Град" атакували околиці Врубівки та Золотого.

Сепаратисти на Луганщині з мінометів калібру 82 мм стріляли по Новотошківському й Жовтому, з гранатометів – по Кримському. В районі окупованого Донецька 120-мм міни падали біля Новгородського. По Мар'їнці, Пісках та шахті "Бутовка" стріляли з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів.

Найбільше терористи використали заборонену мінськими угодами зброю на Маріупольському напрямку.

Терористи атакували опорні позиції українських військових під Широкиним, Миколаївкою, Петровським та Богданівкою. Ворог застосовував 82 та 120-мм міномети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Матеріал по темі: Бійця АТО побили гайковим ключем за патріотизм

У штабі підкреслили, що українські військові у відповідь використовують лише зброю, яка дозволена Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, що за минулу добу поранення отримали троє військових, втрат в результаті боїв з терористами немає.