У Криму в Сімферополі головний лікар Республіканської клінічної лікарні імені Семашка, а також його заступники були звільнені через високі зарплати.

Відповідне розпорядження підписав так званий глава Криму Сергій Аксьонов, передають місцеві ЗМІ. На думку Аксьонова, високі зарплати керівництва лікарні були нічим не обгрунтовані - ні з моральної точки зору, ні з законодавчої.

"Це хамство вищої категорії, аморальний вчинок, заснований на тому, що середній медичний персонал отримує суми в десятки разів менше", - вибухнув критикою Аксьонов. Представник окупаційної влади вважає, що в даному випадку мала місце злочинна змова з регіональним Міністерством охорони здоров'я та іншими органами.

Російські ЗМІ повідомляють, що представники адміністрації отримували від 350 до 800 тисяч рублів, головний бухгалтер - півмільйона рублів, а головний лікар - 12,03 мільйона рублів за 8 місяців.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що оточення Путіна за те, щоб повернути Крим до складу України.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще