"Позависати" з гігантським крокодилом-людожером пропонують відвідувачам у парку дикої природи Crocosaurus Cove, що знаходиться в Дарвіні (Австралія).

Атракціон "Клітка смерті" коштує 120 доларів. Якщо спускатися удвох, то вартість нижча – по 90 доларів на людину, пише Mashable.

Сплативши за квиток, бажаючі сідають у скляний циліндр, і їх занурюють в акваріум, де плаває п'ятиметровий крокодил. Протягом 15 хвилин рептилія кружляє навколо екстремалів, а ті бояться, перебувають у захваті і не забувають фотографуватися.

Читайте також: Крокодил "поселив" туриста на безлюдному острові

На цей небезпечний атракціон пускають тільки дорослих та підлітків від 15 років у супроводі старших. Перед зануренням обов'язково проводиться інструктаж, який займає 20 хвилин. Таким чином, щоб взяти участь, потрібно грунтовно підготуватися.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав "Знай.ua", фахівці розкрили таємницю найстрашнішого атракціону світу.