У неділю, 12 липня, чемпіон "Формули-1" британський автогонщик Льюїс Хемілтон був запрошений на чоловічий фінал престижного тенісного турніру "Вімблдон".

Якби Хемілтон заглянув в пам'ятку для гостей королівської ложі, він би побачив, що потрібно було дотримати дрес-коду: від чоловіків потрібні піджаки і краватки, дам просять утриматися від капелюхів, оскільки вони можуть закривати огляд іншим глядачам.

Гонщик ж у легковажній сорочці c рожевим принтом і капелюсі тріблі порушив правила і для одних, і для інших, пише Sports.ru.

В результаті найбільш високооплачуваний гонщик світу був змушений дивитися матч між Новаком Джоковічем і Роджером Федерером (переміг Джокович) з приміщення для прийому гостей.

Читайте також: Серена Вільямс вшосте виграла "Вімблдон"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Представники турніру заявили, що коментарів щодо конкретних гостей не дають, але погодилися, що недотримання дрес-коду може стати причиною відмови у доступі до королівської ложі. Реакцію самого Хемілтона лаконічно повідомила його прес-служба: "Він дуже засмучений".