Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо за добу перевів зі свого фонду на рахунки 30 різних організацій, що займаються проблемами екології, 15 мільйонів доларів.

За словами самого актора, захист навколишнього середовища - одна з його головних життєвих цілей. Ді Капріо пишається тим, що у нього є можливість підтримувати організаціі, які опікуються проблемами екології.

"Ми відповідальні за наше майбутнє і життя нашої планети", - говорить Леонардо.

Читайте також: Джоллі з донькою відвідала табір біженців у Туреччині (відео)

Ді Капріо завжди турбував захист екології планети. Актор створив власний благодійний фонд, який протягом декількох років інвестує великі суми переважно на підтримку екології. Та й сам Леонардо до створення фонду вже 15 років займається благодійністю. Його вважають одним з найщедріших інвесторів, які не шкодують грошей на захист природи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час своєї благодійної діяльності на благо довкілля Леонардо Ді Капріо вже встиг профінансувати більше 70 глобальних проектів у 40 країнах світу. А минулого року актор став послом Організації Об'єднаних Націй.