Патрульні переслідували захмелілого офіцера міліції, поки він не "зник" в будівлі силової структури.

У ніч на суботу, 18 липня, столичні патрульні прибули на виклик до нічного магазину на Подолі. По телефону жінка, яка викликала міліцію, поскаржилася на шум і неадекватну поведінку громадян.

Однак після приїзду патрульних на місці події нікого не було. Постраждала пояснила, що порушник порядку зайшов до нічного магазину.

Після цього поліцейські поговорили з чоловіком, який розпивав пиво в магазині. Він представився керівником одного з управлінь Подільського райвідділу, пообіцяв допити алкогольний напій і відправитися додому на таксі.

Читайте також: У мережах обговорюють затримання поліцейськими бомжа (відео)

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Однак після розмови з патрульними чоловік напідпитку сів за кермо автомобіля і спробував рушити на високій швидкості. Патрульні кинулися слідом за ним, після чого порушник додав газу.

В результаті водій приїхав до Подільського райвідділу міліції, кинув автомобіль на пішохідному переході та сховався в будівлі силової структури. Патрульні послідували за ним, проте не змогли знайти правопорушника.

Виявилося, що в райвідділі є внутрішній двір, куди патруль так і не потрапив. Отримати відео з камер спостереження в коридорах також одразу не вдалося.

Наразі офіцера розшукують.