Український військовослужбовець Олександр Орєхов розповів, як російські федерали спробували його завербувати.

Чоловік розповів, що служив на території анексованого Криму ще до його окупації, тобто був там останній раз ще в 2014 році. Орєхов розповів, що силовики затримали його посеред траси, коли він їхав в Краснодар на похорони матері. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Як розповів військовий, йому заламали руки, притиснули обличчям до асфальту і наділи "браслети". Привізши в невідоме приміщення, чоловіка били, домагаючись відповіді на питання "що ти робив у Криму в серпні 2016", але нічого не добилися, крім того, що розбили українцеві голову.

"Я кажу, що не був з квітня 2014 року. Вони кажуть, що у них інша з цього приводу інформація", - каже Орєхов.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Коли чоловіка залишили на самоті, він дістав посвідчення з кишені піджака, що залишився висіти на стільці. У документі значилося, що його кат - заступник голови управління ФСБ Олександр Сухоруков. Коли чоловік повернувся, дав "полоненому" підписати документ про готовність "співпрацювати для захисту інтересів і безпеки Російської Федерації".

Після того, як військового відпустили, він повернувся в Україну і відразу доповів про це керівництву. Командир Військово-Морських Сил України Ігор Воронченко заявив, що оскільки Орєхов відразу про все доповів, йому не загрожує кримінальна відповідальність, і на його кар'єрі це ніяк не відіб'ється.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що ФСБ почала відловлювати посібників бойовиків, підозрюваних у співпраці з українською стороною.