Волонтери підготували нову техніку для воїнів зі складу 500-го батальйону Морської піхоти. Вони тримають оборону під Маріуполем.

Про це повідомляє People’s Project. З початком літа морпіхи пройшли ротацію. Волонтери використали цей час й забрали у них три автомобілі, щоб провести техогляд та технічне вдосконалення.

Одна з автівок – медичний евакуатор. Її оснастили конструкцією для завантаження медичних нош. Волонтери також забрали на доопрацювання відшукали два пікапи Ford, які передали на фронт ще у 2016 році.

На перший позашляховик встановили спеціальну платформу, на яку можна прикріпити крупнокаліберну зброю. Авто можна перевести у бойовий режим за лічені секунди й нанести ворогові серйозної шкоди. Поки волонтери ще допрацьовують конструкцію позашляховика.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Інший автомобіль вже адаптували під осіннє бездоріжжя. Авто істотно припідняли та встановили нові колеса. Змінили й сам кузов машини. На платформі ще минулої осені встановили броньоване укриття. Тепер волонтери оснастили авто туреллю дистанційного керування під великокаліберний кулемет. Поряд зі зброєю з'явився й тепловізор. Це дозволить знищувати ворога на максимальній дистанції за будь-яких умов.

Крім того на авто встановили телескопічну штангу з високоточною оптикою, що дозволить виявляти противника в радіусі чотири кілометри.

Незабаром автомобілі вирушать на позиції морпіхів. Провести ремонт та встановити нове обладнання вдалося за рахунок пожертв.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі показали фото одного з елітних підрозділів української армії – морської піхоти.