Нову соціальну мережу для українців під назвою Woolik представили розробники цього ресурсу.

За словами авторів проекту, їх місія – створення в Україні "сучасної, естетичної, приємної, швидкої та зручної соцмережі для ефективної комунікації між людьми". Вона, мовляв, буде дуже функціональною і не поступатиметься світовим аналогам, а в чомусь їх навіть перевершуватиме.

Участь в роботі взяли люди з різних міст та країн, "від Тернополя до Тель-Авіва". Вони працювали над Woolik більше ніж півроку.

Автори переконують, що базовою мовою соцмережі буде українська, але доступними також зроблять російську, англійську, а в майбутньому додадуть польську, яка зараз на стадії тестування, та німецьку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", раніше на заміну російської мережі "ВКонтакте" прийшла вітчизняна Ukrainians, але широкої популярності серед користувачів вона чомусь не здобула.