Біля будівля "Укртранснафти" у Кременчузі Полтавської області зібрали намети з приватівською охороною у спецодязі нафтопереробного заводу. Вхід і виїзд заблоковано.

Про це проінформував виконавчий директор "Нафтогазу України" Андрій Пасішник на їй сторінці у Facebook.

"Повідомлення з Кременчуцької філії "Укртранснафти" - вхід і виїзд заблоковано наметами з приватівською охороною у спецодязі НПЗ", - пише він.

"Отримавши від держави необгрунтовано понад півмільярда гривень, можна цілу армію рік утримувати. Незрозуміло, куди дивиться військкомат - здорові підготовлені хлопці - бери і вручай повістки в АТО", - додає директор "Нафтогазу України".

Станом на дев'яту ранку - біля будівлі вже майже півтисячі працівників з різних виробництв. На Київ людей вирішили поки що не везти, як хотіли раніше.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Зігнали близько 500 реальних працівників з виробництв до кременчуцького офісу Укртранснафти. Вимагають покарати винних", - написано у повідомленні.

Читайте також: "Укртранснафту" пікетують галасливо, але мирно - міліція

Нагадаємо, раніше "Укртранснафта" відмовилась обслуговувати нафтопереробний завод Ігоря Коломойського.