Винуватець страшної дорожньо-транспортної пригоди в селі Тарасівка (Київська область), в результаті якого загинула 13-річна Аня Шевчук, уникнув покарання.



Про це в ефірі українського каналу розповіли родичі дівчинки. Мама й тітка Ані заявили, що з самого початку чоловік відчував абсолютну безкарність і навіть під час судового засідання не стримував слів. За словами матері, відразу після наїзду водій вискочив та відштовхнув її з криком "Геть, дурепо" і почав дзвонити комусь.

Прямо в залі засідань чоловік закричав в сторону матері загиблої: "Так що я буду їй пояснювати, якщо вона тупа!". До родичів жертви він звернувся зі словами: "Вони ж дебіли!". Також повідомляється, що чоловік не побоявся загрожувати журналістам місцевого телеканалу і родичам загиблої Ганни. Офіційно зараз чоловік знаходиться під домашнім арештом, але по факту йому це не заважає спокійно гуляти містом і проводити час зі своєю родиною.

Винуватець ДТП у Тарасівці залишився на свободі

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що винуватець харківської трагедії втік до Донецька і навіть влаштувався на роботу.