Вчора в Орджонікідзевському районі активісти з "Сотні лева", Ультрас, "Правого сектору" та інших патріотичних організацій Харкова здійснили черговий рейд на дві точки збуту маку, призначеного для приготування так званої "ширки". Про рейді повідомляє "Харківська Хунта" на своїй сторінці в Facebook.

Кіоски, в яких продавали виключно кондитерський мак, перебували у вільному доступі просто посеред ринку. На одному кіоску була розміщена інформація для постійних клієнтів про те, де можна роздобути розчинник. У самому кіоску було близько трьох ящиків маку.

Читайте також: На Хмельниччині екс-міліціонерів засудили за торгівлю наркотиками

Друга точка мала "більш вишуканий сервіс", оскільки в комплекті з маком вже йшов розчинник. Дивне поєднання для кондитерського маку. У даному кіоску, який знаходився на сусідньому ринку, активісти знайшли близько п'яти мішків зілля.

"Деякі громадяни схвально поставилися до цієї "акції", висловлюючи вдячність і розуміння справи. Комусь були необхідні пояснення, оскільки не всі обізнані про подібні речі. Були й такі, які звинувачували активістів у скоєнні безладу і мародерства", - розповідає "Харківська Хунта" про реакцію жителів району на антинаркоманску компанію активістів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще