Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відмовився говорити про ситуацію, яка склалася на окупованих територіях, зокрема з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким.

"Як і раніше не коментую ситуацію з Плотницьким і з "ЛНР". Власне, приїзд Плотницького в Москву - це не питання, яким займається адміністрація президента", - сказав Пєсков в коментарі російським ЗМІ.

Також Пєсков зауважив, що Мінським угодами альтернативи немає, тому втеча Плотницького в Росію ніяк на них не вплине.

"Росія зберігає свою прихильність до тієї підписи, яку під цими домовленостями поставив президент Путін", - сказав журналіст Путіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Плотницкий втік до Росії

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що практично по всій окупованій території Луганська, де нещодавно стався переворот, почали поширюватися листівки досить суперечливого характеру.

Автори звернення закликають "захищатися від фашистів" ДНР "і Росії". Так зване раптове прозріння луганчан не залишили без уваги користувачі соціальних мереж. Однак, чия була ідея створити такі листівки, невідомо. Слід зазначити, що кілька днів тому бойовики з оточення так званого "глави МВС" Корнета повстали проти Ігоря Плотницького - озброївшись гранатометами, вони зайняли центр міста, зігнали БТР.