Сьогодні під Полтавою затримали десять тисяч літрів алкоголю.

Як повідомляє Цензор.нет, в рамках спецоперації податкової поліції "Акциз 2015" з вантажівки вилучили незаконно виготовлений алкоголь на ділянці траси "Київ - Харків".

"Вантажівку "MAN" затримали на в'їзді в Полтаву. Виявили тисячу упаковок типу "біг-ін-бокс" місткістю десять літрів кожна. Всіх їх заповнили прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Загальна вартість виявленої продукції становить мільйон гривень. В даний час транспортний засіб і рідина вилучені", - йдеться в повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби.

Цей випадок вже зафіксували як кримінальне правопорушення.

Читайте також: В Одеській області затримали 130 літрів контрабандного спирту

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що першого серпня СБУ відзвітувала про затримання контрабандної партії алкоголю і сигарет на загальну суму понад мільйон гривень, яка йшла на тимчасово окуповані території.

Колона складалася з чотирьох вантажівок, що рухалися з боку Артемівки в сторону Горлівки. Її зупинили за 800 метрів до лінії зіткнення.