Російська актриса Діана Пожарська потрапила в базу добровольчого центру "Миротворець".

Про це група повідомляє в "Facebook".

"Це була тільки жарт", "Злий жарт" - так називаються два фільми, зняті на замовлення першого окупантської телеканалу агресора. Як у воду дивилися і зіграли злий жарт зі своєю молодою 25-річною актрисою. У Центрі "Миротворець" з порушниками державного кордону України не жартують і тому, уважно вивчивши анонси і титри, встановили порушницю і поставили їй відповідне клеймо, занісши в "Чистилище", - йдеться в повідомленні.

Зйомки фільму з Пожарською проходили на території анексованого Криму в 2016 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Безруков потрапив в Чистилище

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сайт "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки України, поповнив розділ "Чистилище" групою російських музикантів бардів. Скандальний сайт вказує на те, що артисти свідомо порушили державний кордон України з метою проникнення в окупований Росією Крим і участь в пропагандистських заходах Росії.