У місті Керч, що в окупованому Росією Криму, на полігоні твердих побутових відходів знищили партію нектарина. Загальна вага фруктів складала 4,4 тонни.

Про це повідомляє "Кримінформ".

Фрукти поховали одразу ж на полігоні на виконання постанови уряду Росії щодо знищення продуктів, які надходять з країн, підтримують антиросійські санкції.

Партію нектарина затримали в Керченському морському рибному порту. Їх експортували з Литви. Фрукти мали доставити на материкову частину Росії.

Зазначається, що на товар не було відповідних супровідних документів, товарно-транспортну накладну виписали на зовсім іншу продукцію.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Для того, аби поховати партію санаційного нектарина на керченському міському звалищі використали спеціальну техніку. Зокрема, для знищення фруктів задіяли бульдозери.

Читайте також: У РФ 10 людей бульдозером знищували трьох санкційних гусей (відео)

Це вже друга акція із знищення в Криму продуктів з європейських країн. Нещодавно в Армянську знищили партію овочів з Європейського союзу.

Нагадаємо, в Калінінградській області Росії знищили першу велику партію сала з польським маркуванням. Чотири тонни продукту за допомогою бульдозера скинули в яму, засипали і утрамбували землею. Попередньо, сало змішали з хлорним вапном.