Традиційно в ніч з 24 на 25 березня українці переводять стрілки годинника на літній час.

Переведення часу відбудеться в 3 години ночі (на годину вперед). Радимо вам перевести стрілки заздалегідь, щоб бути в курсі правильного часу.

Раніше не раз порушувалося питання про скасування переходу на "літній час". Багато хто думав, що після 2012 року переводити стрілки і зовсім не доведеться.

Однак, як ухвалив Кабінет Міністрів, в 2018 році, процедура відбудеться в останній тиждень березня без змін.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", новини про нові тарифи на послуги ЖКГ з'являються мало не щодня і вже навіть не дивують більшість українців. Кожен день ми чуємо про чергове подорожчання води або газу. Отже, що ж і на скільки зміниться в найближчі місяці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал повідомляв про те, що як передає прес-служба Житомирської облдержадміністрації, власники сонячних електростанцій на Житомирщині можуть не тільки бути незалежними, але і продавати електроенергію за "зеленим тарифом".

Нагадаємо також, що прогресивні українці вирішили не чекати нових тарифів на комунальні послуги і скористатися досвідом європейців. Так звана "зелена енергетика" вже ні для кого не новина, адже існують десятки дієвих способів істотно заощадити на опаленні і світлі, або взагалі не платити за них.

Крім того, сьогодні, 17 березня, в результаті дії двох активних циклонів з Балкан по всій території України очікуються складні погодні умови. Про це повідомляє Укравтодор на своєму офіційному сайті.

Також нагадаємо, що справжня весна в Україні, за прогнозами синоптиків наступить, після 27 березня. А снігопад і сильне похолодання, які відбуваються зараз, стануть останніми в цьому березні. За словами начальника відділу агрометеорології Українського гідрометеорологічного центру Тетяни Адаменко, поки до 26 березня інтенсивного наростання тепла не передбачається. Тобто всі весняні процеси, за сьогоднішніми даними, почнуться тільки з 27 березня.