Одразу після звістки про запуск 4G один із найбільш українських мобільних операторів "Київстар" оголосив про чергове підвищення тарифів – приблизно на 30-50%.

З цього приводу компанія вже почала розсилати відповідні сповіщення, чим не надто потішила користувачів, швидше навпаки, адже такого стрімкого зростання цін не було вже давно. Припускають, що зміни торкнуться контрактних та корпоративних абонентів. Так, їхнє автоматичне переведення на нові тарифи має статись 1 травня цього року.

Колишній тариф у 180 гривень автоматично переводиться на 275 гривень на місяць – чимала різниця, як для рівня прибутків українців. Так, вартість підніметься майже на 53%. При незгоді з переведенням клієнт має самостійно обрати інший тариф з нової лінійки, і якщо він дешевший за наявний, заплатити 30 грн.

Які тарифи були раніше?

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно всі мобільні оператори підключили до швидкісного Інтернету найбільші міста. "Київстар" планував запустити перші 4G мережі в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Івано-Франківську, Тернополі та Львові.

Чим закінчиться такий крок з боку компанії – невідомо, але гнівних коментарів у мережі після "сюрпризу" від оператора не бракує:

Дивіться: Київстар підвищує тарифи для абонентів

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, як зміняться соціальні виплати включно з аліментами та субсидіями у 2018 році.