Кожна жінка унікальна із кожно стосунки розвиватимуться по-своєму. Хоче знати, з якими представниками знаків Зодіаку що може вийти? Зірки дали підказки, як знайти ту, яка вам ідеально підійде.

Овен

Жінка-Овен прагне досягти висот не тільки в кар'єрі, але і в особистому житті. Вона буде чекати ідеального партнера і не стане вступати в серйозні стосунки надто рано.

Хоча вона любить увагу до своєї персони, їй потрібен виклик. На першій стадії знайомства все задоволення для неї полягає в завоюванні чоловіки. Вона прекрасно знає про те, наскільки чудова, тому немає сенсу нескінченно обсипати її компліментами. Вам потрібно своїми діями продемонструвати, наскільки вона для вас бажана.

Їй потрібен партнер, готовий на сміливі вчинки заради неї без того, щоб відбирати у неї кермо влади.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Жінка-Овен безстрашна в любові і в житті. Коли ви завоюєте її серце, вона відкрито розповість вам про свої почуття. Хоча вона виглядає впевненою, ця жінка любить, коли її пестять і плекають. Але тут головне не переборщити, інакше вона тут же втратить до вас інтерес.

Телець

Жінка-Телець - це приземлена, відповідальна і терпляча подруга. Вона шукає партнера на все життя, і з нею не варто поспішати.

Вам потрібно продемонструвати їй свою безмежну відданість, що не змушуючи тут же приймати рішення. Любов для неї - це довгий процес, тому вам потрібно дати їй час і простір, щоб вона відчула, коли буде готова.

Не варто відразу зізнаватися у своїх почуттях жінці-Тельцю. Фліртуйте і дратуйте її, щоб ваші відносини не здавалися їй занадто легкими.

Хоча вона дуже чуттєва, і у чоловіків тут же з'являється бажання її спокусити, в глибині душі вона хоче, щоб ви встояли перед її чарами. Якщо ви небайдужі до жінки-Тельцю, не варто відразу тягнути її в ліжко. Розглядайте відносини з нею, як попередню гру і вичікуйте відповідний момент для інтимного зв'язку.

Якщо Телець вирішила, що ви для неї ідеальний партнер, вона ніколи не відступить. Вона може бути власницею і дуже ревно ставиться до свого чоловіка.

Близнюки

Жінка-Близнюки - сама непередбачувана супутниця по знаку Зодіаку.

Їй легко вдається зачаровувати людей, і вона любить фліртувати. Будьте готові до конкуренції, коли захочете її завоевать.Ее завжди оточують шанувальники, яких приваблює її чарівність і дотепність. Вона прекрасна співрозмовниця, готова завжди розповісти силу-силенну цікавих історій і розсмішити публіку.

Домогтися її любові буде складно, але це того варто. Вона непостійна. Іноді здається, що вона закохана в вас по вуха, а через якийсь час стає абсолютно байдужа. Це частина її двоїстої натури, і вам потрібно навчитися з цим жити. Будьте готові до того, що вона легко може поміняти свою думку, навіть якщо до цього стверджувала протилежне.

Уміння підтримати з нею цікаву бесіду - це один з кращих способів завоювати її серце. Спокушайте її жартами і своїм розумом. Фліртуйте, але не загравайтеся, дозвольте їй вас чарувати.

Ніколи не злите, не перевіряйте і не ігноруйте її. В цьому випадку ви побачите зовсім іншу сторону її характеру. Вона здатна стати вкрай дратівливою, вибуховий і нервової.

В цілому жінка-Близнюки - це щедра і розумна подруга.

Рак

Вона володіє винятковою інтуїцією, жінка-Рак вміє прислухатися до своїх і чужих почуттів. Це дійсно складна жінка, яку буває важко впізнати. Але це пов'язано з її глибокими емоціями і чутливістю.

Вона жадає, щоб її підкорили, і чекає любов всього свого життя. Кращий спосіб почати з нею стосунки - бути уважним до її словам і відчуттям.

Сім'я і друзі мають для неї першорядне значення. Вам потрібно буде постаратися висловити їм свою повагу і частіше радувати її близьких. Як тільки вона пустить вас в свій світ, вона зробить все можливе, щоб зберегти відносини.

Вона закохується не так швидко. Вам потрібно шанобливо ставитися до неї і спочатку завоювати її довіру. Якщо ж ви її підкорили, ви залишитеся в її серці назавжди. Але якщо ви її зрадите, вона ніколи цього не забуде.

Вона дуже велелюбна, жадає глибокої емоційної зв'язку і не буде витрачати себе на швидкоплинні зв'язку.

Лев

Жінка-Лев - це вогненна, впевнена і чарівна жінка. До того ж, дуже щедра і добрая.Едінственное, чого вона хоче, це ваше обожнювання, відданість і вміння її цінувати.

Якщо ви їй це дасте, вона буде ідеальною супутницею життя. Якщо ж ви позбавите її найголовнішого, вона запише вас в чорний список, і вам вже не вдасться повернути її назад.

Хоча їй хочеться бути тією єдиною для чоловіка, коли вона закохується, вона готова також щедро обдарувати чоловіка своєю любов'ю. Вона дуже віддана, і вам ніколи не доведеться сумніватися в її почуттях.

Діва

Зовні холодна Діва здається трохи відстороненою і стриманою. Вам знадобиться якийсь час, щоб знайти до неї підхід.

Вона дотепна, буває саркастичним, але не варто звертати увагу на її уколи. Швидше за все, вона давно в вас закохана, якщо ви зможете розглядати це за її колючими висловами.

Є один секрет, який вона ретельно приховує: в глибині душі вона дуже м'яка і вразлива, а її поведінка - це лише спосіб захистити себе.

Жінки-Діви дуже практичні, допитливі і трохи перфекціоністка. Вона може здаватися незворушною і навіть неемоційною, але їй потрібен час, щоб розкритися і продемонструвати свою любов.

Вона не любить пусті балачки, тому вам варто запастися знаннями і стимулювати її інтелектуально.

Діва здатна прощати, але дуже рідко щось забуває. Це часто є наслідком боязні любові і небажання відчувати себе беззахисною. Цій жінці не так легко зблизитися з чоловіком, і якщо вам пощастило, не варто користуватися цим в поганих цілях.

Терези

Жінка-Терези легка, приваблива і товариська. З нею завжди приємно поговорити, і в її присутності вам не доведеться нервувати і напружуватися.

Не варто занадто тиснути на неї на початку відносин і вимагати прийняти рішення. Вона може довго обмірковувати, чи варто їй заводити з вами відносини, але очікування того варте.

Жінка-Терези цінує красу і володіє винятковим смаком. Вона оцінить похід в галерею або розкішний ресторан. Будьте готові до того, що вона рідко буває на самоті, так як у неї велике коло знайомих. Однак справжніх друзів у неї не так багато, і вона дуже обережна в тому, кому варто довіряти.

Хоча вона може не демонструвати вам своїх почуттів на людях, за зачиненими дверима це одні з найбільш волелюбних жінок в Зодіаку. Коли ця жінка знаходить підходящого партнера, вона залишається йому вірною. Якщо ж вам здається, що вона задивляється на сторону, то ви для неї лише тимчасовий притулок.

Вона вміє дбати і передбачати всі бажання чоловіка, але також добре навчилася час від часу маніпулювати його емоціями.

Інтимне життя для неї має важливу роль, а те, що відбувається в ліжку вона зводить у ранг мистецтва. Вона шукає досвідченого чоловіка, здатного порушувати її не тільки фізично, а й розумово.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон - це та сама таємнича незнайомка, в яку чоловіки закохуються, стають нею одержимі, але ніколи по-справжньому не знають її.

Інших приваблює не тільки її сексуальність. Чоловікам вона здається трохи небезпечною, і їм буває складно пояснити, що саме в ній притягує.

Хоча вона досить впевнена, ця жінка часто буває прихованої і стриманою. Все особисте вона тримає при собі, і ви ніколи не знаєте, що твориться у неї в душі. Навіть якщо вона здається відкритою і товариською, багато чого залишається прихованим від сторонніх очей.

Якщо вона ділиться з вами секретом, визнається в якихось думках і почуттях, ви, дійсно, маєте для неї значення і заслужили її довіру.

Жінка-Скорпіон вперта і непохитна у своїх бажаннях. Вона буде не проти зайняти чільну роль у ваших стосунках.

Кращий спосіб змусити її відкритися, це поговорити з нею після близькості. Інтимні стосунки мають для неї першорядне значення, і без них вона не уявляє свого життя. Це самий чуттєвий знак Зодіаку, але не сподівайтеся потрапити до неї в ліжко просто так.

Вона повинна бути повністю впевнена в своєму партнері, щоб допустити його до свого тіла. З нею ви пізнаєте справжню пристрасть, але вона може використовувати інтим в якості зброї за допомогою, якого буде вами керувати.

Стрілець

Забавна, кокетлива, товариська, цікава, енергійна і з почуттям гумору. Вам доведеться сильно постаратися, щоб не відставати від жінки-Стрільця. Вам не буде нудно, але іноді ви будете втомлюватися.

Вона не уявляє своє життя без нових знань і цікавого досвіду. Далекі країни, екзотична кухня, стрибки з парашутом - їй хочеться спробувати все. Своїм світлом і оптимізмом вона осяває простір навколо себе.

Ця жінка цінує свою свободу. Найшвидший спосіб втратити її - це намагатися її якось обмежувати і пред'являти якісь вимоги.

Хоча вона любить фліртувати, якщо вона по-справжньому любить чоловіка, і він готовий час від часу давати їй свободу, вона буде віддана йому і завжди повернеться назад. Просто вона потребує часу, коли можна займатися тільки тим, що їй хочеться.

Козеріг

Потрібен якийсь час, щоб пробитися крізь її стіни. І хоча вона здається холодною, це лише оманливе враження. Якщо ви завоюєте її серце, вона здатна перетворитися в турботливу і уважну жінку.

Її не можна назвати дуже романтичною, так як вона звикла демонструвати свої почуття діями. Навіть якщо вона здається дуже самостійною, вона все одно потребує сильного чоловіка. Але їй потрібна гарантія - емоційна і фінансова. Не можна сказати, що вона матеріалістка, але їй потрібно знати, що чоловік здатний про неї подбати.

Жінці-Козерогу важливо знати, що вона має для вас значення, і що ви готові прийти до неї на допомогу, коли вона цього потребує. Вона ніколи не відкриється вам, поки не буде впевнена в щирості ваших почуттів. І так, вона очікує від вас фінансової стабільності. Але не варто вважати її поверхневої, просто їй потрібно відчувати надійність свого партнера.

Ця жінка завжди допоможе чоловікові досягти успіху в житті, і в її особі ви завжди знайдете підтримку і мотивацію.

Водолій

Ця жінка не піддається якимось логічним поясненням. Вона незвичайна і трохи ексцентрична.

Розмови з нею ніколи не бувають нудними. Жінка-Водолій непередбачувана і розбурхує уми чоловіків.

Їй потрібна постійна зміна декорацій, і вам доведеться постійно її чимось дивувати. Їй подобається виділятися з натовпу, тому щоб залучити її увагу, вам потрібно якось відрізнятися від інших.

Зберігайте холоднокровність і спокій у відносинах з нею і не вимагайте занадто багато уваги і часу. Вона насолоджується своєю незалежністю, і їй важливо відчувати, що вона просто може бути самою собою у вашій присутності.

Риби

Проникливу і задуману жінку-Рибу буває дуже складно зрозуміти. Вона вміє співпереживати і відчуває все на дуже глибокому рівні, хоча не завжди готова відкрити своє серце.

Вона може перевіряти вас, перш ніж визнається у своїх почуттях, і не завжди відкрито розповість про те, чого хоче і що відчуває.

Вам потрібно буде зробити перший крок, але це не складно, тому що ці жінки дуже м'які і доброзичливі. Набагато важче буде домогтися її розташування, але якщо ви будете до неї уважні, це не складе ніяких труднощів.

Вона вміє слухати. Відкрийтеся їй і дозвольте їй краще пізнати себе. Як тільки ви її зацікавите, вона легко вам розкриє свою душу.

Ви дізнаєтеся наскільки вона безкорислива, турботлива і чуйна.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", зірки підказали, хто подарує вам незабутню ніч за знаком Зодіака.