В Одесі відбулися сутички між українськими активістами і ностальгуючими за СРСР і "святом" 23 лютого. Через інформацію про мінування поліцейським довелося евакуювати громадян з місця подій.

Про це повідомляє "Одесская жизнь". Сутички сталися на Алеї Слави. Прихильники "свята" хотіли покласти квіти до пам'ятника Невідомому матросу.

Через деякий час в поліцію надійшло повідомлення про мінування Алеї Слави. Правоохоронці оточили територію і евакуювали людей. На місце викликали бригаду вибухотехніків. Але поки невідомо, чи вдалося їм знайти будь-який небезпечний предмет.

Сутички почалися після словесної перепалки. Патріоти назвали тих, хто прийшов відзначати радянське свято, "окупантами". Ті ж у відповідь кричали "фашисти".

Через деякий час одна з прихильниць "свята" намагалася прорватися до патріотів крізь поліцейський заслін. Але її швидко затримали у відправили у відділення.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Росії Володимир Путін буде відзначати 23 лютого в компанії моряків крейсера "Адмірал Кузнєцов".