У "ДНР" вирішили позбутися пам'ятників жертвам Голодомору та політичних репресій. Таку постанову було прийнято на так званому пленарному засіданні "народної ради ДНР", пише "Четверта влада".

З ініціативою знищення пам'ятників виступив "депутат ДНР" Валерій Скороходов.

"Дана пропозиція виникла у зв'язку з тим, що пам'ятник був встановлений без погодження з територіальною громадою та з метою встановлення історичної справедливості. Крім того, пропонуємо вжити в установленому порядку додаткових заходів щодо демонтажу пам'ятників та пам'ятних знаків жертвам політичних репресій та Голодомору в місті Сніжне" - заявив він.

Читайте також: На Запоріжжі замість Леніна встановили годинник

Інші присутні в залі "депутати" підтримали Скороходова одноголосним голосуванням. Знищення пам'ятників жертвам голодомору та репресій назвали "відновленням історичної справедливості".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Натомість в РФ запропонували провести всеросійський конкурс "Селфі з Леніним". Змагання серед "селферів" проведуть для збору коштів на реставрацію пам'яток вождю пролетаріату.