До 27 серпня де-факто закінчить своє існування політичний проект Віталія Кличка "УДАР". Партія піде єдиним списком на місцеві вибори під брендом "Солідарність" разом з Блоком Петра Порошенка. Це означає остаточну ліквідацію політпроекту "УДАР".

"Кличко зараз поступає так само, як свого часу вчинив Яценюк, поставивши перед фактом своїх однопартійців, що вони всі "вступають" у "Батьківщину". Але в тих умовах Яценюк, принаймні, скористався арештом Тимошенко і по суті зробив рейдерське захоплення більш великої партії. Кличко ж кидає своїх однопартійців навіть не заради Києва, а заради посади мера, тому що після таких розкладів він вже не буде контролювати Київраду", - коментує ситуацію зі злиттям двох політичних партій активіст руху "Рух за реформи" Вадим Якимець.

Інформацію про злиття двох партій підтвердив лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко.

"На сьогоднішній день є рішення, що ми разом йдемо на місцеві вибори, разом формуємо списки по регіонах", - заявив народний депутат.

Читайте також: Партії Порошенка та Кличка об'єднуються - ЗМІ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Згідно з наявною інформацією, в Києві люди Кличко отримають не більше 30% місць у прохідній частині списку. У регіонах даний показник не буде перевищувати 5%.

"Кличко пішов тим же шляхом, що і Яценюк, максимально швидко девальвуючи свій політичний рейтинг. Щось мені підказує, що ці два персонажі закінчать свої дні десь далеко від України", - говорить Якимець.

Нагадаємо, що чинне законодавство заборонило брати участь у місцевих виборах політичним блокам. Раніше Віталій Кличко вже озвучив інформацію, що готовий йти на вибори в команді Петра Порошенка.