Інфаркт Насірова: лікарі спростували попередній діагноз

Проблеми із серцем у відстороненого голови ДФС Романа Насірова не підтвердилися за підсумками медичного обстеження: інфаркт виявився фейком.

У США відмовилися від співпраці з Росією

Скандал навколо таємних зв'язків Дональда Трампа з Кремлем поставив під загрозу співпрацю країн у боротьбі з терористами "Ісламської держави". Уряд США вирішив поки відкласти співпрацю із Росією.

МВФ виділить Україні черговий транш

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На рівні експертів представники України погодили третій перегляд програми фінансування МВФ. У другій половині березня Рада виконавчих директорів Фонду приступлять до розгляду програми в рамках розширеного фінансування (EFF).

Новий редут блокадників: активісти перекрили магістраль на Сумщині

Блокадники створили новий редут в Конотопі, що на Сумщині. Активісти зазначили, що через вищевказане місто проходить одна з основних магістралей торгівлі з окупантом. Вони виявили кілька російських поїздів на товарній станції.

Мешканці Сомалі масово помирають від голоду

Прем'єр-міністр Сомалі Хасан Алі Хайре повідомив, що через посуху і голоду у сомалійському регіоні Бай загинули щонайменше 110 осіб за 48 годин. Він зазначив, що багато осіб постраждали від захворювань шлунково-кишкового тракту.

Обшуки у Фійона: антикорупціонери перевірили майно друга Путіна

Правоохоронці провели ще один обшук у прокремлівського кандидата на пост президента Франції Франсуа Фійона. На цей раз, співробітники Центрального управління по боротьбі з корупцією, фінансовими і податковими злочинами переглянули заміський будинок.