Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт після звільнення дванадцяти заручників заявив, що в полоні на Донбасі залишаються 155 українців.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

Тандіт підкреслив, що українська сторона знаходиться в постійному переговорному процесі зі звільнення заручників і дотримується шостого пункту мінських домовленостей.

"Ми готові і далі передавати людей, які ототожнюють себе з так званими "ДНР", "ЛНР", - сказав він.

Тандіт додав, що сьогоднішня операція зі звільнення заручників відбулася спільно з волонтерами, Службою безпеки та мінської групою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Читайте також: "ДНР" передала Україні 12 полонених, але один відмовився від обміну

"СБУ і надалі буде робити все, щоб звільнити тих, що залишився в полоні. Їх - 155. Ми своїх не кидаємо", - зазначив радник голови СБУ.

Стало відомо, що обмін відбувся у форматі "12 на 12".

"Список звільнених: Скачков А.А., Грінюх Л.І., Ткачук Ф.Р., Бретоусов С.Н., Васильків В.В., Цимбалюк А.П., Телішевський А.Ю., Кузьмич С.В ., Кичко Д.А., Козир А.А., Тимофєєв А.В. і Люлевіч М.В. ", - йдеться в повідомленні.