Очільник "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко розповів про необхідність сплатити податки з купівлі та продажу нерухомості. Усі угоди, починаючи із травня 2014 року, є незаконними.

За словами Захарченка, ці закони стосуватимуться переважно промислових об'єктів та нерухомості, що використовується для ведення бізнесу.

"Усі договори про купівлю-продаж нерухомості, які були укладені після травня 2014 року, недійсні. Якщо ми будемо брати, зокрема, бабусю, яка продала квартиру, це один момент. Але якщо це ринок, земля, яка знаходиться у комунальній власності, але чомусь показана в документах як приватне володіння, зареєстроване в Києві, - це інший момент ", - сказав Захарченко.

Читайте також: В "ДНР" видаватимуть посвідчення особи

Голова "ДНР" наголосив, що буде створена відповідна комісія, яка розглядатиме подібні справи. Якщо угода була вірною, то учасники процесу мають заплатити гроші "республіці", а не Києву.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще