У п'ятницю, 25 вересня, прикордонникам Херсонського загону на адміністративному кордоні з тимчасово окупованих Кримом намагалися двічі дати хабар.

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

Зокрема, три українця на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чаплинка" намагалися вмовити прикордонників пропустити їх на материкову частину України за хабар. Водій запропонував прикордонникам 50 доларів, повідомили у відомстві.

Пізніше на цьому ж контрольному пункті за 50 доларів намагалася вирішити питання інша громадянка України за кермом легкового автомобіля. У жінки не було довіреності на право керування автомобілем, і вона вирішила домовитися про безперешкодному проїзді за допомогою хабара.

Читайте також: На Житомирщині на хабарі затримали двох керівників району

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, за даними прес-служби, аналогічний інцидент зафіксували в Мукачівському прикордонному загоні.

"Залучити до протиправної діяльності громадянин України намагався прикордонника відділу" Вилок. Військовослужбовець на пропозицію не погодився. За даним фактом поінформували компетентні органи", - говориться в повідомленні.