Жителі Охтирки Сумської області розповіли подробиці гучного затримання трьох "патріотів". Цю новину зараз активно обговорюють в місті. Адже затримані відомі "зв'язками" з дуже впливовими людьми.

Про це розповіли "Знай" місцеві жителі.

"Вони всім розповідали, що дружать з губернатором Сааакашвілі, замміністра МВС Екою Згуладзе і замом генпрокурора Сакварелідзе. Ми їм вірили і боялися слово проти сказати!" - говорить нам житель Охтирки Володимир.

Він уточнив, що заарештували трьох уродженців Грузії. Це Баркай Муртазі Джамбуіловіч, 15.05.1963 р.н., Баркай Іраклі Муртазієвич, 23.09.1989 р.н. та Баркай Дмитро Муртазієвич, 26.11.1991 р.н.

Неодноразово підозрюваних звинувачували у крадіжці, шахрайстві, хуліганстві, незаконному поводженні зі зброєю, погрозами вбивством.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Додамо, що на початку 2014 року злочинці представлялися громадськості Сумської області, як основні лідери і представники "АвтоМайдан-Суми". Надалі, з корисливих мотивів з кінця березня 2014 представлялися як активні учасники "сотні Народної самооборони Україна" та "Правого сектора".

Читайте також: Саакашвілі викрив корупційні закупівлі газу

У своїй протиправній діяльності можуть називати себе лідерами громадської організації "Комітет по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією". Для залякування громадян і отримання від них коштів, цінностей, майна, зазначені особи брехливо поширюють інформацію про свої зв'язки з губернатором Одеської ОДА Міхаелем Саакашвілі, заступником міністра МВС України Екою Згуладзе і заступником генерального прокурора України Давидом Сакварелідзе.

Відзначимо, що в СБУ підтвердили, що затримали лиходіїв, які прикриваються патріотами.