У Києві та Київській області проходять зйомки 100-серійної мелодрами "Не зарікайся", прем'єра якої відбудеться на початку січня.

Для того, щоб максимально реалістично передати атмосферу воєнних дій, знімальна група серіалу перетворила Труханів острів в зону АТО зі справжніми блокпостами, колючим огорожею і траншеями, передають "Коментарі".

А пейзажі Криму знімальній команді довелося знімати у Вишгороді на Київському морі.

Читайте також: Чоловіка з патронами до автомату затримали в метро (фото)

"Ми довго готувалися до зйомок, вивчали всі можливі локації в Києві та Київській області. Було багато суперечок, але в підсумку ми вибрали місця, які якнайкраще передають пейзажі Криму та східній частині України. Так само нам хотілося не налякати киян зйомками, тому намагалися всі вибухи проводити на максимально закритих територіях ", - коментує виконавчий продюсер Саша Ткаченко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Одну з найскладніших сцен - бомбування в'язниці в Луганській області, де відбуває своє покарання головна героїня Людмила, знімали за Києвом на пожежному полігоні. Під час перестрілки снаряд потрапляє в будівлю, і всі ув'язнені розбігаються. Режисерові-постановнику Сергію Кравцю вдалося зробити неможливе - зняти вибухи, паніку і метушню всього за два дубля.

Прем'єра телесеріалу відбудеться на телеканалі "Україна".