Російський сайт Metal Machine створив феєричну колекцію футболок для справжніх шанувальників російського металу. Дизайнери надрукували найпопулярніших артистів естради РФ у незвичному вигляді.

Ці сорочки носили шанувальники важкої (для слуху та психіки) музики у 90-і роки, однак і зараз залишились ті, хто шанує традиції фанатів Кипелова, Хоя та Цоя. Творці стильного одягу вирішили поєднати два культових жанри музики Росії в одне ціле.

У колекції футболок присутні такі "великі" музиканти, як Газманов, Расторгруєв, Валерія, Леонтьєв та інші. Одяг прикрашають дати з видатних концертів виконавців та культові слова з їх пісень. Усе це стилізовано під метал. Присутня навіть футболка з Кім Чен Ином.

Культовою стала футболка з Ніколаєвим, на якій написано "Let`s drink for love". Без цієї пісні не обходиться жодне весілля у російській провінції.

Дизайнери на сайті пояснюють, що їхні роботи є пародією. Однак за короткий час існування компанія вже назбирала великий натовп фанатів по усьому світу. Так, доставка товару міжнародна. Вартість одного шедевру складає від 1000 до 1500 рублів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Феміністка з Pussy Riot перетворилася на покірну дружину (фото)

Нагадаємо, зовсім не кумедні футболки продають росіяни на Червоній площі. "Підтримай Асада" та інші "патріотичні" написи прикрашають дизайнерські вироби у магазинах.