Місцевий житель села Новосілки Київської області виявив тіло загиблого чоловіка. Прес-служба копів повідомила подробиці розслідування.

Місцевий житель відразу ж викликав правоохоронні органи на місце події. Біля нього знайшли гранату Ф-1, пляшки від спиртного і лимонаду. Припустили, що перед смертю чоловік вживав спиртне.

В ході розслідування стало відомо, що загиблий - 34-річний колишній учасник АТО. Він нещодавно повернувся додому. Перед самогубством чоловік говорив з колишньою дружиною і повідомив про намір покінчити з собою. Судячи по підсумку, жінці не вдалося запобігти цьому і відмовити чоловіка.

Чоловік прийшов на цвинтар, де попрощався із загиблою дочкою, а потім підірвав себе гранатою. Звідки бойова граната у нього взялася - невідомо. У чоловіка і жінки залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Читайте також: Терористи вбили офіцера Нацполіціі

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, що депутати Верховної Ради ухвалили закон, який зобов'язує воїнів АТО пройти психологічну реабілітацію. Для цього психологи додатково навчаються за спецпрограмою, їм активно допомагають міжнародні експерти.

Часто у військових, які повертаються із зони АТО, знаходять зброю (гранати і боєприпаси) при огляді на вокзалах.