У Берліні співробітники метро помітили в одному з покинутих тунелів обставлені апартаменти, які виглядали готовими для заселення. Про це повідомляє lenta.ru.

Стіни "квартири" обклеїли шпалерами і прикрасили картинами. Всередині поставили телевізор, ліжко, крісло, комод і вазон з квіткою. Спочатку робітники вирішили, що це приміщення було оформлене для зйомок фільму, але ця версія не підтвердилася.

Також з'ясувалося, що на сайті Airbnb було опубліковано оголошення про здачу незвичайної квартири в оренду. Через три дні після виявлення всю обстановку прибрали з тунелю.

Представник прес-служби Берлінського транспорту Петра Рітц прокоментувала факт виявлення незвичайного приміщення в метро. Вона сказала, що "тут хтось трохи повеселився".

Читайте також: Китайський пенсіонер зобразив 218-метрове освідчення у коханні (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, найдешевше житло в Берліні можна зняти поблизу станції метро "Малсдорф", найдорожче - у Бранденбурзьких воріт.