На цьому тижні у прокат вийшов довгоочікуваний фільм "Бетмен проти Супермена". Глядачі, судячи з оцінок на кіносервісах, задоволені епічною битвою двох супергероїв, а от кінокритики на шматки розірвали роботу режисера Зака Снайдера.

Більше за всіх дістається Бену Аффлеку, який зіграв Темного Лицаря. Ще до початку зйомок фанати були не в захваті від його участі в цьому проекті, а після прем'єри усі страхи підтвердились. 43-річний Аффлек виглядає у ролі Бетмена не надто впевнено, а іноді навіть сумно, хоча, слід зазначити, попередній виконавець цієї ролі Крістіан Бейл поставив дуже високу планку.

Виконавці головних ролей Аффлек та Кавілл поспілкувались з журналістами Yahoo та послухали коментарі критиків про новий фільм. Супермен з посмішкою на обличчі почав розповідати про старання акторів, а Бен трохи зажурився. Слова Кавілла відійшли на другий план, а на сумне обличчя Бетмена можна дивитися вічно.

Соціальні мережі одразу підхопили тему сумного Аффлека та зробили з нього героя фотожаб. Не обійшлося без порівняння актора із сумним Кіану Рівзом та трохи аморального гумору, в якому пригадують померлих батьків Брюса Вейна.

Читайте також: Рекорд Джастіна Бібера: 10 мільярдів переглядів на Vevo

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що "Бетмен проти Супермена" зараз має нижчий рейтинг, ніж "Бетмен Назавжди" (він став повнив провалом) на сайті рецензій Rotten Tomatoes. Користувачі сервісу оцінок IMDb трохи вгомонились і оцінили фільм у 7,6 бали, хоча одразу після прем'єри було більше 9.

Подобається комусь Аффлек у ролі Бетмена чи ні - байдуже. Він з'явиться на екранах у костюмі Темного лицаря щонайменше тричі - у "Загоні самогубців", а також у першій та другій "Лізі справедливості".