Після вечірки мільярдера Гуцерієва Дженніфер Лопес витратила 2,5 мільйона рублів в одному з торгових центрів Москви. Про це написали vchaspik.ua

Американська співачка придбала легендарні туфлі від модельєра Крістіана Лабутена. Вони в Росії стали дуже популярні після випуску групою "Ленінград" пісні "Експонат".

У магазині Джей Ло купила 6 пар туфель і дві сумочки від Крістіана Лабутена. У бутіку AIZEL вона придбала пальто, светр, штани і вовняний топ. Також Лопес поповнила гардероб сукнями.

Читайте також: 8 сучасних попелюшок, які знайшли свого принца (фото)

Нагадуємо, культовий бренд білизни Victoria's Secret, який є головним законодавцем трендів жіночої краси, в одинадцятий раз назвав імена найсексуальніших жінок планети.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Харизма, жіноча енергетика, краса і привабливість - ось головні критерії, якими керувалися експерти. На думку журі, ці якості ідеально поєднуються в 46-річній неповторній співачці Дженніфер Лопес. Саме їй в цьому році дістався титул найсексуальнішої жінки планети.