Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала вихід кліпу на хіт "Siren Song", виставивши невеликий уривок. Так, артистка натякнула, що ролик буде гарячим, позуючи в латексних лосинах, ботфортах на шпильці і шкіряному плащі на голе тіло.

"SirenSong music video coming soon 🔥", - лаконічно порадувала шанувальників MARUV. Фолловери залишилися в захваті: "Відчуваю буде спекотно💣💣💣🔥🔥", "Цей кліп зробить BANG на всьому ютубі 💣", "ПІДІРВЕ ВСЕ🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Чекаємо новий шедевр від Богині", "Хорошу дражнилку зробили. З нетерпінням чекаємо кліп", "це буде вогонь😍".

Популярные статьи сейчас
Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни "Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Вместо отключения - ежедневная пеня: коммунальщики предупредили должников Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.