В кінці серпня на один з районів Мексику обрушився найсильніший дощ з грозою, і місцевий житель вирішив зняти на відео нічне небо.

Один з жителів Мексики, який вирішив познімати грозове небо, ніяк не міг очікувати, що на кадрах він побачить непізнаний літаючий об'єкт. На відеоролику видно, що відразу після спалаху блискавки з-за хмари показався великий сяючий об'єкт зеленого кольору, стрімко падаючий на нічне місто. Де і коли конкретно був знятий ролик не уточнюється, але відомо, що дія відбувається в серпні.

Коли спалах блискавки припинив висвітлювати нічне небо, НЛО зник з виду. Поки науковці, уфологи ніяк не прокоментували інцидент. Користувачі впевнені, що відео не постановочне.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 10 червня 2018 року на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапив на YouTube-канал.

Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити.

Повідомляється, що непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезною грозової хмари.
У свою чергу американські уфологи, які отримали відеозапис, були не менш здивовані. Фахівці прокоментували відео і запевнили, що в небі дійсно перебували прибульці.

Нагадаємо, жителі різних латвійських міст і сіл стали масово ділитися фотографіями аномалії. Мова йде про дивних кільцях, які утворилися на небосхилі.

Як повідомляв Знай.ua, днями повз МКС пролетів на величезній швидкості якийсь НЛО. Імовірно, це був корабель прибульців. Інцидент вдалося зафіксувати на відео.

Також Знай.ua писав, мексиканські уфологи стверджують, що прибульці могли перебратися жити в гори, про що свідчать останні кадри НЛО недалеко від вершини Мехіко.