Президента США запідозрили в спілкуванні з інопланетянами. Уфологи зафіксували відразу кілька таємничих об'єкта, які ширяли в небі над його власним гольф-клубом.

Одночасно чотири інопланетних НЛО уфологи зафіксували над полем для гольфу президента США Дональда Трампа в Шотландії. Теоретики змови заявили, що у Трампа є зв'язок з прибульцями. Про це пише Vladtime.

Досвідчені конспірологи опублікували в мережі фото з таємничими об'єктами в небі над шотландським гольф-клубом Дональда Трампа в Ершір. Уфологи стверджують, що помітили чотири дивних дископодібних літальних апарати. Теоретики змови відразу ж висунули версію про те, що Трамп пов'язаний з гуманоїдами і знаходиться на постійному зв'язку з інопланетними силами, з якими у президента США нібито є певні домовленості.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Однак користувачі Мережі припустила, що всі ці "НЛО" були просто відбитками внутрішніх світильників або грою світла від ліхтарів. Сам Дональд Трамп літаючі тарілки на своєму полі для гольфу не прокоментував.

Нагадаємо, НАСА оприлюднила відео, на якому знято велетенський НЛО біля міжнародної космічної станції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відразу кілька невпізнаних об'єктів у нічному небі американського містечка поставили на вуха цілий штат.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилися загадкові кадри аварії НЛО.